Rentouttavat luontaishoidot

Aromaterapia on ihanaa! Tässä mosaiikki hoitohuoneesta.
Aromaterapia on ihanaa! Tässä mosaiikki hoitohuoneesta.

AROMATERAPIA 

"Haluatko hieronnan jossa lihakset rentoutuvat, aineenvaihdusta lähtee liikkeelle ja aivot pääsevät irti kaikesta turhasta?"

Aromaattisia öljyjä saadaan kukista, lehdistä, hedelmistä, kuorista, pihkasta ja juurista. Erilaisia tuoksuja ja tuoksuyhdistelmiä käytetään aromaterapiassa eri tarkoituksiin. Eteerisillä öljyillä aktivoidaan aromaterapiassa ihmisen kehon ja tunne-elämän tasapainoa ja harmoniaa. 

Aromaterapiahieronnassa ensin hierotaan selkä ja hartiat, sitten jalat ja kädet, vatsa. Viimeisenä käsitellään kasvot, niska ja päänahka. Hieronnassa käytettävien, ihon läpi imeytyvien eteerisillä öljyillä on monenlaisia hyödyllisiä vaikutuksia esimerkiksi ihmisen verenkiertoon, aineenvaihduntaan ja suojamekanismeihin. Aromaterapiahieronta on erittäin rentouttava, jossa voidaan valita hoidossa käytettävä eteerinen öljy esimerkiksi rentoutukseen, lihaskipuihin, aktivoimaan aineenvaihduntaa , energisoimaan kehoa, ruoansulatusongelmiin, stressin poistoon ja unen laadun parantamiseksi. Hoito voidaan tehdä osa- tai kokovartalohoitona.

Kokovartalohoito: 80 €, 2h

Selkä- ja niskahieronta: 40 €, 45 min

Rohtoraunioyrtti ja vyöhyketerapia ovat lyömätön yhdistelmä
Rohtoraunioyrtti ja vyöhyketerapia ovat lyömätön yhdistelmä

VYÖHYKETERAPIA

Vyöhyketerapia on ikivanha, kokemusperäinen hoitomuoto, jonka avulla voidaan ylläpitää terveyttä ja kartoittaa sekä hoitaa kehon erilaisia häiriö- ja sairaustiloja. Hoidon avulla poistetaan ja puretaan jännityksiä sekä tukoksia, jotka näitä tiloja aiheuttavat.

Refleksologisessa vyöhyketerapiassa käsitellään koko kehoa eikä vain jalkaterän heijasteita; näin hoito suuntautuu tehokkaimmin kyseiselle ongelma-alueelle. Hoito tapahtuu eri puolilla kehoa olevia heijastepisteitä, vyöhykkeitä ja ratoja hieromalla ja painelemalla. Hoito on rentouttavaa ja miellyttävää, vaikka terapeutti etsiikin erityisesti aristavia heijasteita.

Hoidon vaikutuksia ovat mm. rentoutuminen, verenkierron sekä aineenvaihdunnan vilkastuminen, vastustuskyvyn paraneminen, kipu- ja särkytilojen helpottuminen sekä unen laadun paraneminen.

Hinta: 50 €, 1h


Intialainen päähieronta on yksi suosituista rentoutushoidoista. Irina tekee myös jalka- ja kasvohoitoja.
Intialainen päähieronta on yksi suosituista rentoutushoidoista. Irina tekee myös jalka- ja kasvohoitoja.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta toimii kokonaisvaltaisesti vaikuttaen kehoon ja mieleen. Se on yksinkertaista ja rauhoittavaa hierontaa.

Intialainen päähieronta vapauttaa verenkiertoa pään, hartioiden ja käsivarsien seudulla. Hapen ja ravinteiden vaikutus paranee ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu tällä stressin kuormittavalla kehon alueella. Hieronta on rentouttava, se poistaa masennusta ja ahdistusta. Se voi helpottaa migreeniä ja muita pääkipuja. Se on hyvä apu stressin poistoon ja se auttaa kestämään henkisiä paineita. Intialainen päähieronta lievittää niska-hartiaseudun jäykkyyttä ja poistaa lihasjännityksiä. Se voi helpottaa unettomuutta ja alentaa verenpainetta. Hieronta elvyttää pään verenkiertoa ja kohentaa hiusten kasvua ja hyvinvointia.

Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, joilla käsitellään hartiaseutu, olkavarret, pää ja kasvot tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Hoidon kesto riippuu sen toteuttamistavasta 30-60 min.

Intialainen päähieronta on osa ayurvedista perinnettä, jota on harjoitettu Intiassa jo yli 5000 vuotta. 

Hinta: 50 €, 40 min