koivuniemen ruoka on maistuvaa ja luonnonmukaista. Tilausravintola kokouspalveluilla - Rääkkylässä

Juhlakattaus
Juhlakattaus

TILAUSRAVINTOLAN PALVELUT

Keittiössämme valmistuu ainoastaan puhdasta ja paikallista, aina suunmyötäistä ruokaa. Pyrimme aina, että suuri osa raaka-aineistamme olisi luonnonmukaista tai suoraan metsästä tuotua. Marjat, jauhot ja kasvikset ja vihannekset tulevat lähituottajilta. Haluamme asiakkaillemme makumuiston ja toivomme, että myös ympäristö, jossa ruoka nautitaan jää hivelemään tunteen tasolle positiivisella tavalla.

PITOPALVELU JA KOKOUSPALVELU

Järjestämme erilaisia perhejuhlia, työpaikan rentoutumishetkiä, aamiaista, lounasta ja illallista.

Kahvitukset onnistuvat pikaisellakin varoitusajalla.

Tiloihimme mahtuu kerrallaan linja-autolastillinen aterioimaan. Mitäpä jos teatteriporukkasi tulisikin syömään juuri Koivuniemeen? Ohikulkumatkalla Karjalassa, tuliko nälkä?

Ryhmäruokailut aina tulee tilata ennakkoon. Pyydä tarjous täyttämällä alla oleva lomake tai soita Riitalle puh: 0409600629.

Reissulaisen sämpylä
Reissulaisen sämpylä

KOTILEIPOMOSTA KARJALANPIIRAKAT, LEIVÄT JA TÄYTEKAKUT

Kesällä leivomme päivittäin. Meiltä mukavasti mukaan karjalanpiirakat rukiilla, ohratäytteellä, perunalla tai riisillä, perinteiseen juureen tehdyt ruisleivät ja maukaat talon sämpylät. Gluteenittomat piirakat syntyvät tattarista ja riisistä - ja ovat meidän suosikkituotteemme. Ihanat täytekakut täyttyvät marjoilla ja itse tekemillämme hilloilla. Kerro vain mitä haluat!


Ruisleipä 5 €/kpl

Karjalanpiirakat 1 €/kpl

Tattaripiirakat 1,40 €/kpl

Luomutäytekakku, vadelmalla ja puolukalla:

15 hengelle 50 €

20 hengelle 60 €

Juustokakku puolukalla, kuusenkerkillä ja kinuskilla:

15 hengelle 45 €

Kuvagalleria