Olemme perheyritys - Tämä on meidän  Way of Life

Kunnioita luontoa kanssamme

Vanha lääkärintalo aamunsarasteessa
Vanha lääkärintalo aamunsarasteessa

Riitta, Celia ja Patrick Ward


Yrityksemme on perheyritys. Leirintäalueemme ja elämämme rakentuu 100 vuotta vanhan lääkärintalon ympärille. Harrastamme puutarhan hoitoa ja talon remontointia. Intohimomme on puhdas ruoka. Paikalliset tuottajat kasvattavakin ihania raaka-aineita joista on palkitsevaa laittaa puhdasta ruokaa asiakkaillemme. Patrick on nauttii luonnosta ja sienestyksestä ja kuivatut sienet täyttävät hyllyjämme. Marjastus ja metsässä kulkeminen on perheemme tapa meditoida. 


Puutarhassamme kukat kukkivat ja puut sekä pensaat kasvavat. Erilaiset pörriäiset saavat kodin kukistamme ja pyrimme antamaan niille aina paremman mahdollisuuden elämään. Pihapiirissämme asustaa myös rusakoita, oravia, siilejä ja sammakoita ja sisiliskoja sekä lukematon määrä lintuja. Onpa pihassamme käynyt myös hirviä ja kauriita, ilveksiä ja karhuntassun jäljetkin löytyivät 100 metrin päästä talosta. 

Perheenjäsenet joilta et voi välttyä


Perheeseemme kuuluu myös viisi koiraa, kolme kissaa ja kanoja sekä kukko. Hevosia meillä on myös, mutta ne eivät asusta Koivuniemessä. Niitä kyllä pääsee katsomaan sekä on mahdollista päästä myös hevosajelulle. Myös sinun lemmikit on tervetulleita. 

Perheemme eläimet esittäytyvät